Ervaringen


Snelle levering, keurig en uniek product TRIP Advocaten Notarissen  - Astrid van der Boogh

Bijzonder tevreden. De levering is ontzettend snel, product ziet er keurig uit en de communicatie verloopt vlekkeloos. Absolute aanrader!


Duurzaam bamboe, boven verwachting! Exact Group B.V.  - Sandra van der Nat

Heel blij met de mooie en duurzame tombstones van bamboe. Geweldig alternatief voor de plexiglas tombstones die wij voorheen uitreikten. Mooi ontwerp en snelle service.


Completely satisfied, great products! JDE - Jacobs Douwe Egberts  - Umit Inan

Very high quality with agile preparation. I strongly recommend de Tombstone for good quality vs price.


De awards zijn super mooi geworden, heel veel dank en voor je geduld! Event-ing  - Inge Bassant

Hele mooie awards tegen een zeer nette prijs! We zijn erg tevreden met de producten en het gedrukte design. Met fantastische persoonlijke service waarbij al onze wijzigingen (last-minute) zonder probleem werden doorgevoerd. Aanrader!


Flexibel en fraai eindresultaat Aiden  - Elise van Boxtel

In een kort tijdsbestek een erg mooie bamboe tombstone ontvangen. Ellert is erg flexibel en helpt waar hij kan. Wij en onze klant waren erg blij met de tombstone! Het was het perfecte cadeau voor de gelegenheid. Tot de volgende bestelling!


Perfect ontwerp en presentatie Koppert B.V.  - Irene Breugem

Snelle reactietijd, goed advies, realistische proefdruk. Daarna heel snel en netjes verpakt afgeleverd. Dank voor het meedenken en het prachtige resultaat. De klant was blij, wij dus ook


Last minute is nooit een probleem RetailVisie  - Bernhard Vis

Onze verzoeken zijn vaak op het laatste moment. Dit is nooit een probleem. Goede en snelle service wordt ook dan geleverd.

Top